Contact:0736 218 000

Finantare

Piraeus Bank iti pune acum la dispozitie solutia de finantare prin care-ti poti achizitiona locuinta dorita. Perioada de creditare este de pana la 30 de ani, imprumutul poate fi acordat in RON sau Euro.
Poti scapa de grija cheltuielilor initiale legate de credit pentru ca Piraeus Bank poate sa iti finanteze si costuri, cum ar fi comisionul de analiza, taxele de evaluare sau cele notariale. Exemple de calcul pentru creditul ipotecar Seasons Residence prin Piraeus Bank

[ultimatetables 1 /]

*venitul minim poate diferi in functie de profilul clientului (calculat pentru o familie formata din 2 membri)
**DAE a fost calculat pentru sumele de credit, conform tabelului Credit ipotecar Seasons Residence, cu rata dobanzii variabila de % (EURIBOR3M+5.35%) si comisionul lunar de administrare credit de 0.04% aplicat la soldul lunar al creditului, avand o perioada de creditare de 30 ani. Nu sunt incluse in DAE costurile cu evaluarea, asigurarile, taxele notariale si cele aferente inscrierii garantiilor la Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare- AEGRM.

 

Despre Cookies

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe seasons-residence.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.